Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Nits de Clàssics a Tossa acull l’homenatge a Garreta amb la participació de l’actriu tossenca Paula Blanco Barnés• L’Església de la Vila Vella oferirà dissabte a partir de les 22:00h. aquest recital teatralitzat • Amb aquest espectacle es tanca un cicle d’actuacions que ha comptat amb dones artistes de la població

Tossa de Mar, 31 d’agost de 2022.- L’Església de la Vila Vella acollirà aquest dissabte a partir de les 22:00h. “L’enigma Garreta”, un recital teatralitzat amb la participació de l'actriu tossenca Paula Blanco Barnés representant la neboda del compositor Juli Garreta.

A través d’aquest espectacle es desvelen les incògnites de com un rellotger de poble va arribar assolir tantes grans fites compositives. La part musical està interpretada pel reconegut tenor Roger Padullés, qui a més està a càrrec del guió i la dramatúrgia, acompanyat al piano per les expertes mans de Francisco Poyato.

Recordat sobretot com a compositor de sardanes, bona part de l’obra que va escriure Juli Garreta (Sant Feliu de Guíxols,1875-1925) continua sent desconeguda pel gran públic. Personatge singular tant en la seva vida privada com en l’originalitat de la seva obra, a “L’enigma Garreta” s’interpreten les seves cançons per a veu i piano que aproparan, en un entorn únic a la Vila Vella de Tossa, a diferents moments de la vida del genial compositor.

Amb aquesta actuació es tanca el cicle Nits de Clàssics que ha comptat amb dones artistes de Tossa i ha ofert les actuacions del Duo Enxebre, amb la música de Maria Cuatrecasas, i el Trio di Opera, amb la mezzosoprano Rimma Khismatullina.

Etiquetes