Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Avisos i alertes

NOTA INFORMATIVAReintegrament dels imports de les escombraries industrials 2020 fins al 30 de juny de 2021.

Per acord de Junta de Govern Local de data 14 de desembre de 2020 es va resoldre procedir a la devolució d’una part de l’import del rebut d’escombraries industrials 2020.

L’Ajuntament ha procedit a tornar els imports als subjectes passius dels quals es disposava de número de compte corrent per haver domiciliat els pagaments.

Finalitzada aquesta fase, la falta d’informació no permet retornar els imports corresponents als subjectes passius que no tenen domiciliats els pagaments.

Per poder efectuar el reintegrament (pagament) dels imports acordats per la Junta de Govern Local de data 14 de desembre de 2020, és necessari disposar d’un número de compte bancari.  Aquest número de compte ha de ser titularitat del subjecte passiu amb dret a devolució.

Els interessat podran presentar per correu electrònic, a la bústia ajutslloguer@tossademar.org, còpia del document acreditatiu del número de compte en el qual sol·licita que l’Ajuntament efectuï l’ingrés.

El termini per presentar la documentació finalitza el proper dia 30 de juny, entenent que la no presentació de la documentació sol·licitada equival a la renúncia al dret atorgat per la Junta de Govern Local de data 14 de desembre de 2020.

La qual cosa es cosa en coneixement de tots els interessats.

Ramon Gascons Tarres
Alcalde en funcions