ALERTA PLATGES: no es pot garantir que siguin aptes pel bany (20/09 Avisos)
Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Relació de premiats de la Pintura Ràpida (2023) feu clic aquí per veure la informació    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

Nou festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa• Es portarà a terme els dissabtes de setembre a partir de les 22:00h a la Vila Vella i serà amb entrada lliure

Tossa de Mar, 21 d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Tossa estrenarà el proper 2 de setembre el Festival “Nits a dalt de Vila”.

“Dalt de Vila”, és, -per a qui no ho sàpiga-, una expressió genuïnament tossenca per referir-se a la Vila Vella: l’únic recinte emmurallat arran de mar que es conserva dempeus d’ençà de l’època medieval a Catalunya. La vila es va expandir fora muralles a partir del s. XVI i, amb el temps i fins avui, anar a la Vila Vella es va convertir pels tossencs i tossenques en anar a “dalt de Vila”. Ara, la Vila Vella és una de les imatges més emblemàtiques de la Costa Brava, però per la gent de Tossa és continuar anant a dalt de vila.

Les actuacions musicals es duran a terme a l’antiga Església de Sant Vicenç, veritable amfiteatre damunt la Mediterrània. L’entorn històric i l’espectacular escenari que representa l’Església de la Vila Vella la converteixen en l’espai ideal on gaudir d’un bon espectacle.

El Festival “Nits a dalt de Vila”, és un festival de petit format, sense estridències i de qualitat. Cal dir que s’ha escollit el nom de Festival “Nits a dalt de Vila”, perquè no condicioni la temàtica musical per a futures edicions. Enguany, es dedicarà a grups de tributs que homenatgen reconeguts artistes tant de l’àmbit nacional com internacional. S’ha procurat dissenyar un festival de caire festiu i animat, per passar una bona vetllada de dissabte a Tossa.

Amb la finalitat d’anar perfilant una temporada turística més llarga, “Nits a dalt de Vila” està pensat per fer-se durant el mes de setembre, un moment en el que ja no s’està en plena temporada alta, però el pes específic del visitant de proximitat és important.

La programació d’aquesta primera edició és la següent:

2 de setembre: Toni Cayena, rumba flamenca.

9 de setembre: Encanto del Loco, tribut a “El Canto del Loco”.

16 de setembre: Ben endins, tribut a “Sopa de Cabra”.

23 de setembre: Coldday, tribut a Coldplay.

30 de setembre: Akelarre, versions amb empoderament màgic.

Totes les actuacions es faran a les 22:00 h, exceptuant l’actuació d’Akelarre que es farà a les 22:30 h. Totes seran amb entrada lliure.

 

Etiquetes