ALERTA PLATGES: no es pot garantir que siguin aptes pel bany (20/09 Avisos)
Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Relació de premiats de la Pintura Ràpida (2023) feu clic aquí per veure la informació    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

Nous ajuts

El departament d'Empresa i Treball de la Generalitat ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria d'ajuts a la línia de finançament per a projectes d'eficiència energètica i economia circular d'empreses turístiques de Catalunya, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb els fons europeus Next Generation.

L'objectiu d'aquestes mesures és incrementar la competitivitat de les empreses turístiques mitjançant la incorporació d'estàndards elevats en matèria d'eficiència energètica i economia circular per reduir la petjada de carboni i els costos energètics.

Aquesta línia d'ajuts s'adreça exclusivament als allotjaments turístics de les tipologies següents: hotels, hotels apartament, hostals , pensions, càmpings, establiments de turisme rural o apartaments turístics.

Les actuacions subvencionables poden ser, entre d’altres, la substitució d'energia convencional per energia solar tèrmica o la substitució d'energia convencional per biomassa a les instal·lacions tèrmiques.

Els ajuts s'han de destinar a actuacions en edificis complets, construïts amb anterioritat a l'1 de gener de 2007.

Les sol·licituds de les subvencions s'han de formalitzar per via electrònica a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat i al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa.

Etiquetes