Registre Civil de Tossa de Mar: OBERT PARCIALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Nova edició de “La Megalítica” de Tossa· La popular cursa trail per l’Ardenya Cadiretes es celebrarà el diumenge 13 d’octubre · L’any passat hi van participar 625 persones de 19 països diferents

Tossa de Mar, 04 d’octubre de 2019.- El Club Atletisme La Sansi i el Club Fondistes Tossa, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tossa i DipSalut, han organitzat pel diumenge 13 d’octubre la II Megalítica, la cursa trail per l’Ardenya Cadiretes que fusiona esport, turisme i cultura, i que s’ha presentat avui.

 

Les tres distàncies a recórrer seran de 5 quilòmetres, 10 quilòmetres i Mitja Marató 21km, amb més de 1.500 metres positius i un límit de 1.000 participants. La 1ª edició es va tancar amb 625 participants de 19 països i 4 continents (Espanya, Senegal, Escòcia, Marroc, Noruega, Itàlia, Japó, Bolívia, França, Andorra, Argentina, Equador, Uruguai, Holanda, Suissa, Colòmbia, Alemanya, Xina, Dinamarca i Perú).

 

Enguany, la cursa començarà a Tossa i s’endinsarà per una ruta d’uns 2km interurbans i continuarà fent les primeres pujades per un recorregut per diferents llocs emblemàtics de la població: Terra Negra, Vall de Roc i un ventall de dòlmens i menhirs de l’època megalítica, fent que els participants s’enamorin dels paisatges més espectaculars de muntanya que només es poden trobar al Massís de l’Ardenya Cadiretes. En els últims quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb els penya-segats de la Costa Brava més autèntica, per acabar a Tossa en el mateix punt de la sortida. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments líquids i sòlids, a més dels situats a la sortida i arribada.

 

La sortida serà a les 8:30h. Dins dels serveis gratuïts que tindran els participants amb el preu de la inscripció, podran gaudir de 1.600mts2 de fira del corredor, entrenaments previs a diferents ciutats, oferta hotelera, guarderia, dorsal amb nom, dutxes, guarda-roba, més de 4.000 fotografies, massatgistes, bossa del corredor, samarreta tècnica de màniga llarga, estudi plantar, tren fins a Blanes, medalla commemorativa, llebres, punts d’animació, quilòmetres marcats, vídeos de sortida i arribada personalitzats per a cada participant, sortejos i altres sorpreses i serveis per a gaudir d’un bon cap de setmana.

 

El club La Sansi organitza 13 curses durant l’any amb més de 40.000 inscrits, entre elles la Cursa dels Nassos de Barcelona per més de 11.000 inscrits i la direcció tècnica de la Cursa de La Mercè de les 3 últimes edicions a prop de 15.000 inscrits. També ha organitzat el campionat català de curses de muntanya les últimes edicions, i ara conjuntament amb el Club Fondistes Tossa, i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i les institucions de la província, ofereixen la possibilitat de la 2ª Megalítica que aportarà de nou més difusió de l’esport a la població. 

Etiquetes