Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Noves millores a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Tossa-Lloret· Es preveu una inversió estimada de 570.000 euros

Tossa de Mar, 08 d’abril de 2022.- El Consorci d'Aigües Costa Brava Girona té prevista la instal·lació d'un sistema de desinfecció amb llum ultra violada a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable de Tossa-Lloret (ubicada al terme municipal de Tordera) a fi de disposar de poder germicida a nivell local, independentment del subministrament de reactius, i per poder minimitzar el consum d'agents desinfectants derivats del clor.

Aquesta reducció de la dependència de reactius externs també comportarà una reducció de les emissions de CO2, per la menor necessitat de transport per la xarxa viària.

D'altra altra banda,  s'estudiaran  alternatives a la desinfecció amb clor gas, a fi de substituir-lo  per un reactiu més segur, que permeti vetllar per la salut dels treballadors.

Per a dur a terme l'actuació es preveu una inversió estimada de 570.000 euros (considerant la redacció de projecte, l'obra i la direcció de l'obra), dels quals l'Agència Catalana de l’Aigua en subvenciona 428.580.

Etiquetes