Aquest divendres 29 d’agost, a les 11.00 h, la plaça Espanya de Tossa de Mar acollirà l’acte de presentació de la campanya gastronòmica “La Cuina del Cim i Tomba 2025”, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tossa de Mar i l’Associació de la Cuina Tradicional Tossenca.
L’acte comptarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef Xavi Lores, del restaurant Can Simón, que elaborarà en viu el tradicional plat mariner de Tossa: el Cim i Tomba. En finalitzar, es podrà gaudir d’una degustació dels plats preparats pels restaurants participants.
Enguany, hi prenen part Bahia, Can Carlus, Can Gol, Can Pini, Can Simón, Capri, Castell Vell, El Petit, Marina, Mestre d’Aixa, Minerva, Sa Barca, Sa Muralla, Tursia, Victor i Victoria, establiments que durant tot el mes de setembre oferiran menús amb el Cim i Tomba com a protagonista.
La campanya es desenvoluparà de l’1 al 30 de setembre i té com a objectiu posar en valor aquest plat emblemàtic de la cuina tossenca, que s’ha convertit en un autèntic símbol gastronòmic del municipi. Alhora, representa una acció de promoció econòmica i turística que ofereix un atractiu més al poble una vegada finalitzat el mes d’agost.