Estem renovant el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Presentació del llibre "Tossa, Babel de les Arts (1933-1936)”

La Casa de Cultura de Tossa ha acollit la presentació del llibre "Tossa, Babel de les Arts (1933-1936)”, de Rafael Benet, dins la col•lecció “Josep Pla” de la Diputació de Girona.
 
L’acte ha anat a càrrec de Glòria Bosch, curadora de l’edició juntament amb Susanna Portell, amb la presència de l’alcalde de Tossa, Martí Pujals, el vicepresident 4art de la Diputació, Jordi Camps, i el director de la col•lecció “Josep Pla” de la Diputació, Joan-Lluís Lluís.

Etiquetes