Estem renovant el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Prohibició de portar animals de companyia a les platgesTemporada de bany 2024: del 22 de març al 31 d'octubre

Les ordenances municipals d'ús i aprofitament de les platges i de protecció, control i tinença d'animals prohibeixen portar animals de companyia a les platges de Tossa, tant a la sorra com a l'aigua, entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre.

Atès que, enguany, la Setmana Santa s'inicia la darrera setmana de març, es fa necessari reajustar les dates previstes a les ordenances a causa de la previsió d'afluència de banyistes a les platges ja aquella darrera setmana de març.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'ha fixat enguany com a data d'inici de la prohibició de portar animals de companyia a les platges, tant a la sorra com a l'aigua, el divendres 22 de març, inici de la temporada turística vinculada a la Setmana Santa.

#tossademar #setmanasanta