RESTRICCIONS COVID-19    ·    Certificat autoresponsable de desplaçament (catalunya/comarcal/municipi): més info aquí    ·    ABANS de venir a l'Ajuntament demana CITA PRÈVIA, ara és obligat. Truca al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Info coronavirus

Notícies Notes de premsa

Renúncia de salari d'un regidor de TossaGregori Martínez (ERC) dirigeix Turisme, Promoció Econòmica i Comunicació

A partir de l’1 de febrer, Gregori Martínez (ERC) ha renunciat al salari com a regidor de Turisme, Promoció Econòmica, i Comunicació i a la dedicació del 90% de la jornada laboral a l’Ajuntament de Tossa.

Martínez explica que “quan vam començar aquest mandat, vam considerar necessari estar un temps amb una dedicació alta en les tasques de regidor per tal d'adaptar-nos al funcionament intern de l'Ajuntament i, en concret, a les àrees assignades. Passat un any i mig, ara toca desplegar tot el que s'ha treballat i planificat des de les àrees. Considero que l'àrea de Turisme funciona correctament i només li cal millorar tecnològicament; hem fet canvis estructurals a l'àrea de Promoció Econòmica -que confiem que es visualitzin en breu-, i estem consolidant l'àrea de Comunicació amb un projecte propi més ambiciós. Ara cal més un control polític sobre les àrees, i crec que les arques municipals també agrairan que alliberem un dels sous més alts de tots els regidors”.

Així, dels 2 regidors d'ERC, a partir d’ara, un cobrarà només per assistències a òrgans col·legiats, plens i juntes de govern, i l'altra té la dedicació parcial més baixa de tots: el 35% de la jornada laboral.