Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

S’anul·la el Triatló de Tossa previst pel 19 de setembre· El volum de persones que mou aquesta prova esportiva fa inviable garantir al 100% les mesures de prevenció estipulades per lluitar contra el Covid19

Tossa de Mar, 17 de juliol de 2020.- Després de diverses reunions amb les autoritats competents i estudiades les mesures de prevenció estipulades per lluitar contra el Covid-19, l'Ajuntament de Tossa, conjuntament amb Wefeel, empresa organitzadora del triatló, ha decidit "SUSPENDRE"  la prova esportiva prevista pel 19 de setembre.

 

No ha estat gens fàcil prendre la decisió d'anul·lar aquesta edició del mític triatló de Tossa. S’ha estat treballant amb Wefeel per buscar diferents possibilitats, però essent realistes i donant prioritat a la seguretat de tothom, un triatló d'aquestes característiques no és viable d'organitzar a dia d'avui.

 

Els principals motius són: el control d'aforament a la platja on es realitzen les sortides, zona de box i meta. En un espai de 500 metres quadrats hi ha aquests tres espais de màxima afluència. A més, la participació mitjana que té aquest esdeveniment és de 850 participants més acompanyants, i cal sumar-hi els turistes i visitants que estan per la població.

 

Des de l’organització lamenten les molèsties causades derivades d'aquesta situació. Ja s’està treballant per tenir un esdeveniment segur en el que es pugui tornar a gaudir del triatló de Tossa.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment: info@tritour.cat.

Etiquetes