Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Torna la Triatló més icònica de la Costa Brava• S’esperen uns 1.000 participants aquest dissabte a Tossa

Tossa de Mar, 13 de setembre de 2022.- El proper dissabte 17 de setembre es celebra a Tossa l’últim triatló de la lliga Deporvillage TriTour 2022 i, segons l’organització, és el triatló de la Costa Brava que conta amb més participació.

I és que en aquesta edició es disputaran les modalitats Sprint i Olímpic, i els 1.000 participants que s’esperen per aquesta prova s’hauran d’enfrontar a la natació pel Mar Mediterrani i reseguir en bicicleta el tram de costa que uneix Tossa amb Sant Feliu de Guixols per acabar corrent pels carrers de Tossa en un recorregut totalment pla.

A la línia de sortida es contarà amb la presència de diversos triatletes d’elit catalans, i també es preveu que uns 2.000 acompanyants omplin els carrers de la població per a donar suport i escalf a tots els triatletes.

A més, en ser la última parada de la Lliga Deporvillage TriTour, es celebrarà la cloenda final de la Lliga, i tots els participants que hagin finalitzat les quatre proves s’enduran un premi.

Etiquetes