Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

Tossa aportarà prop de 40.000 euros a la promoció de l’aeroport de Girona• L’acció, que s’aprovarà dijous per ple, forma part d’un conveni de col·laboració entre Diputació de Girona, Generalitat, Cambra de Comerç, Agència Catalana de Turisme, Aeroports Públics de Catalunya i una quinzena d’ajuntaments gironins i de l’alt maresme • A la sessió plenària també s’aprovarà destinar més de 36.000 euros a la millora del servei de socorrisme a les platges

Tossa de Mar, 02 de maig de 2023.- L’Ajuntament de Tossa aprovarà aquest dijous per ple l’aportació de 37.890,75 euros per a la la promoció turística de les comarques gironines com a destí turístic i en especial de l’aeroport de Girona. Aquesta aportació, que es treurà del romanent positiu de tresoreria amb una modificació de crèdit, forma part d’un conveni de col·laboració entre Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, Agència Catalana de Turisme, Aeroports Públics de Catalunya i una quinzena d’ajuntaments gironins i de l’alt maresme.

 

El motiu que va impulsar la signatura d’aquest conveni rau en què el turisme és una activitat d’alt valor estratègic per al desenvolupament de l’economia del territori, i l’Aeroport de Girona és una de les infraestructures clau per al sector turístic gironí i la seva àrea d’influència per l’accessibilitat que ofereix a una part important de la demanda.

El conveni estarà dotat amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros anuals. Les seves funcions passen per treballar per l’arribada de l’alta velocitat ferroviària a l’aeroport, aconseguir la diversificació de companyies aèries, promocionar rutes, el monitoratge de la puntualitat de les aerolínies o el seguiment de l’impacte ambiental.

 

D’altra banda, a la sessió plenària d’aquest dijous també s’aprovarà destinar 36.170,23 euros a la millora del servei de socorrisme a les platges. Els diners, que també s’extreuran del romanent positiu de tresoreria amb una modificació de crèdit, es destinaran a les demandes del servei no previstes com a conseqüència de variacions en les necessitats de vigilància, prevenció, salvament i socorrisme a les platges que comporti major dotació de personal, ampliació d’horari i/o de calendari, ampliació de les instal·lacions i ampliació de zones de prestació de servei.

Etiquetes