Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa aprova un seguit de suplements de crèdit del pressupost per ajustar partides que per diferents motius s’han desviat de la previsió inicial• L’important increment dels preus de subministraments com els carburants, l’energia elèctrica o el gas; la realització de moltes més activitats al llarg de l’any o l’impuls de més inversions de les previstes són alguns d’aquests motius

Tossa de Mar, 28 d’octubre de 2022.- L’Ajuntament de Tossa ha aprovat un seguit de sumplements de crèdit del pressupost general -que es finançaran amb el romanent de tresoreria- per ajustar les partides que, a causa de diferents motius, s’han desviat de la previsió inicial.

Són partides ordinàries que han quedat per sobre de la previsió inicial i, per aquest motiu, ha calgut realitzar una modificació de pressupost per ajustar i adaptar els balanços a les despeses i exigències que l'ajuntament ha hagut de fer front durant els deu mesos que es porten d'any.

Els conceptes són diversos. Entre ells, cal destacar modificacions que afecten Serveis Socials i Àrea de Benestar, en col·laboració amb el Consell Comarcal. També les millores en neteja viària, millores en el circuit d'aigua regenerada, instal·lació electrica de la Casa de Cultura, millores en equipaments esportius, en el mòdul de socorrisme, o tot un seguit d'actuacions entre les àrees de Festes, Cultura o Turisme per dinamitzar la vila i fer promoció turística.

Els ajustaments també fan referència a petites inversions que calia fer front a mesura que han anat sorgint durant el transcurs de l'any, com poden ser les millores a l'escola o l’enllumenat públic, l’adquisició de noves papereres, actuacions pendents per la finalització de l'obertura del carrer nou de la part posterior a la Vil·la Romana o la restauració d'obres d'art del Museu Municipal.

Aquesta modificació ascendeix a poc més d’un milió d’euros i servirà per pagar despeses en béns corrents, serveis i inversions.

Afegir també que l’ajuntament ha hagut de fer front a la forta pujada de preus de carburants i energia, tot i haver tingut en compte mesures com l’adquisició de vehicles elèctrics, plaques solars o millores en enllumenat.