Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa celebra els 30 anys de la televisió local· Les emissions de TV Tossa van començar el 26 de desembre de 1991 · L’Ajuntament va organitzar ahir un petit acte d’homenatge a totes les persones voluntàries que l’han fet possible tots aquests anys

Tossa de Mar, 28 de desembre de 2021.- L’Ajuntament de Tossa va organitzar ahir, coincidint amb la commemoració del 30è aniversari de TV Tossa, un petit acte d’homenatge a totes les persones voluntàries que han fet possible tots aquests anys de televisió local.

 

En l’acte, que va comptar amb un missatge de felicitació del director de TV3, Vicent Sanchis, es van explicar anècdotes d’aquests 30 anys i es va entregar un recordatori i un diploma als col·laboradors històrics de la televisió local. També es va tenir un sentit recordadori per l’exdirector de TV Tossa, Marcel·lí Cuatrecasas, que ens va deixar ja fa uns anys.

 

L’alcalde Ramon Gascons va avançar que, quan la pandèmia ho permeti, es farà una celebració tal com s’havia planificat: amb música, convidats, una exposició de fotografies inèdites i la mostra de tots els estris que han permès fer televisió local durant aquests anys.

 

Durant l’acte, l’alcalde va recordar que “s’ha creat un arxiu i un fons documental dels actes de la nostra vila durant trenta anys. Molts pocs pobles tenen aquest tresor, que ens permet a tots passar bones estones recuperant-los i emocionant-nos”. Gascons va lloar la tasca de Televisió de Tossa, que “malgrat les dificultats com ara la prohibició de la publicitat o altres condicions desfavorables, han estat capaç de tirar endavant en un exercici exemplar de la capacitat d’adaptació, tan per part dels voluntaris que lideren el projecte com dels diferents equips de govern, que sempre han recolzat la nostra televisió local”.

 

Finalment, Gascons va assenyalar que “el reconeixement d’avui és molt necessari per tots els col·laboradors que des del primer dia hi sou formant part de l’equip tècnic. Estem parlant de l’ànima que ho fa funcionar tot i que difícilment surt en cap filmació. Persones voluntàries que sempre han fet possible que aquesta televisió funcionés treballant de valent, a l’ombra i des de l’anonimat. Tots sabem qui sou i la feina que heu fet i esteu fent”.

Etiquetes