Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa celebra la primera marató a Catalunya després d’un any de pandèmia· El popular “Run Festival” de Tossa inclou com a novetat d’enguany la distància “Marató” en un escenari idíl·lic · Una altra de les novetats és que la prova, que es celebrarà el diumenge 16 de maig, passa a estar federada, el que assegura presència de corredors de diferents nacionalitats

Tossa de Mar, 30 d’abril de 2021.- Tossa acollirà el diumenge 16 de maig el seu popular “Run Festival”, i ho farà amb novetats molt destacades.

 

Cal recordar que la prova va néixer com "La Mitja de Tossa", una mitja marató d'asfalt que va ser guardonada com la millor de Catalunya l'any 2016. Amb el pas dels anys, es va convertir en una oportunitat per a tots els nivells de curses d'asfalt reunint les distàncies de 5k, 10k i 21k; i des de l'any 2018 va afegir la modalitat de Trail per cobrir les necessitats de tots els esportistes de diverses disciplines i edats.

 

Enguany, i com a gran novetat, s’inclourà la distància “Marató” en un recorregut idíl·lic de carretera entre Tossa i Sant Feliu de Guíxols. Cal destacar que aquesta carretera està catalogada d’interés turístic i considerada com una de les millors d'Europa per a la pràctica esportiva, tant per les seves característiques tècniques com per la bellesa de la que pot gaudir l'esportista durant el seu recorregut. Sens dubte, una de les proves més atractives del calendari, de la que ja hi ha més de 700 inscrits.

 

L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, afirma que estem especialment il·lusionats amb aquesta novetat de la distància “Marató” ja que la última marató a Catalunya es va celebrar al març del 2020 i, per tant, serà la primera marató després d’un any de pandèmia”. En aquest sentit, per primera vegada, la prova, que comptarà amb totes les mesures i protocols anticovid-19, passa a estar federada, el que assegura la presència de corredors de diverses nacionalitats (ja confirmats de catalana, espanyola, francesa, polonesa, anglesa o xilena) i amb una àmplia reserva de places hoteleres a la població.

Etiquetes