Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa disposa d’un local nou per a Càritas, el Banc dels Aliments i la distribució de roba utilitzada· El local, ubicat al carrer Rosa Rissech nº8, reuneix tots els requisits: superfície de m2, accessibilitat i situació cèntrica

Tossa de Mar, 06 de maig de 2021.- L’Ajuntament de Tossa ha aconseguit un local nou per a Càritas, el Banc dels Aliments i la distribució de roba. L'acord s’ha aconseguit després de realitzar una convocatòria pública per a tots els veïns i empreses del sector que estiguessin disposats a cedir un local per aquesta finalitat amb el compromís per part de l'ajuntament d'assumir el cost dels subministraments i els impostos del local.


El local presentat reuneix tots els requisits: superfície de m2, accessibilitat i situació cèntrica. Està ubicat al carrer Rosa Rissech nº8. Consta d'un espai de 150m2 que es destinarà al Banc dels Aliments i un de 120m2 que es destinarà a magatzem i zona distribució de roba utilitzada.

 

La regidora de Benestar Social, Lluïsa Moreno, afirma que “el canvi de local era imprescindible. L'ascens de persones usuàries, principalment com a conseqüència de l'actual situació de pandèmia de la Covid19, ha comportat alhora un increment del volum de la tasca de les voluntàries i els voluntaris. És per aquest motiu que l’espai utilitzat fins ara ha quedat obsolet i confiem que el trasllat al nou local proporcionarà unes millors condicions per a l' equip de voluntaris i, a més, facilitarà el treball fonamental que realitzen de recepció i distribució dels productes, preparació dels lots i el seu repartiment".

Etiquetes