ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    NOVA alerta de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la    ·    12 de maig: Dia Mundial de la fibromiàlgia
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

Tossa disposa d’un nou dipòsit d’aigua regeneradaL'aigua regenerada és produïda a l'estació depuradora a partir del tractament de l'aigua residual. L'aigua es distribueix a través d'una xarxa de més de 7 km a diversos espais del municipi.

Ara, per tal de millorar aquesta xarxa, s’ha construït un nou dipòsit regulador, en alçada, de 300 m3, per tal que la xarxa de distribució municipal pugui funcionar per gravetat. El dipòsit, que ha costat uns 250.000 euros i ha estat subvencionat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), s’ha instal·lat a la zona del Mas Font.

Aquestes noves instal·lacions permetran una gran millora en l’aprofitament de les aigües regenerades a la depuradora del municipi i una millora en el sistema de reg local, i possibilita continuar apostant per l’aigua regenerada com a recurs per a usos urbans no potables, millorant i ampliant els serveis.

Etiquetes