La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa enceta els actes d’homenatge als 70 anys de l’estrena de la pel·lícula “Pandora y el Holandés Errante”-Desenes de persones respectant les mesures anticovid-19 es van aplegar ahir a la Platja Gran per veure la pel·lícula en versió original -Les properes activitats seran l’obertura de l’exposició fotogràfica, un concert i els espectacles audiovisuals “Pandora es retroba amb Tossa” i “Poemes des del Far” -Els establiments adherits a la cuina tradicional tossenca ja ofereixen el “Flam Sinatra” i el “Vermut Pandora”

Tossa de Mar, dimecres 28 de juliol.

 

La Platja Gran de Tossa va ser l’escenari ahir de la primera de les activitats previstes per homenatjar els 70 anys de l’estrena de la pel·lícula “Pandora y el Holandés Errante”. Precisament, totes les persones que es van aplegar a la platja, amb els protocols anticovid-19 activitats, van poder gaudir de la projecció de la pel·lícula en versió original.

 

Amb la projecció d’ahir es dóna per encetat el programa d’activitats previst que contempla, a més, un espectacle audiovisual amb el nom “Pandora es retroba amb Tossa”. Es tracta d’un mappig digital que es podrà veure a la Plaça Ava Gardner els dies 13,14 i 15 d’agost de les 21:30h a les 00:00h.

 

D’altra banda, els dies 14, 15 i 16 d’agost també es podrà gaudir de l’espectacle audiovisual “Poemes des del Far”. Es tracta d’un espectacle audiovisual fet amb poemes de l’actor, torero i poeta Mario Cabré, company d’Ava Gardner en el rodatge de la pel·lícula.

 

El 13 d’agost s’ha previst el concert d’en Litus Ruiz, que interpretarà el seu repertori i un tema homenatge a Ava Gardner i Pandora. I, finalment, del 16 d’agost al 15 de setembre es podrà visitar l’exposició de fotografies “El making off de Pandora a la Tossa dels anys 50”.

 

Revista il·lustrada, música i exposició

Al llarg dels propers dies es distribuirà gratuïtament arreu de la Costa Brava, Maresme i les ciutats de Girona i Barcelona una revista il·lustrada on s’expliquen anècdotes i curiositats del rodatge a la Costa Brava. A més, es presenten les receptes per poder fer el “flam Sinatra” i el “vermut Pandora” i tota la programació d’activitats previstes fins a mitjans de setembre.

 

La descoberta de la Costa Brava al món

El rodatge de la pel·lícula a Tossa amb Ava Gardner i James Mason, entre d’altres, va significar la descoberta de la Costa Brava al món sencer i va marcar un abans i un després en el món del turisme. És per això que les regidories de Cultura i Turisme han volgut organitzar aquesta programació d’activitats.

Etiquetes