Registre Civil de Tossa de Mar: OBERT PARCIALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa engega el 5è Festival de Rumba i Música Catalana· Es portarà a terme divendres i dissabte amb “Buhos” i “Gertrudis” com a caps de cartell · Es trasllada al camp de futbol seguint les directius del Procicat

Tossa de Mar, 22 de juny de 2021.- Tossa celebra el 5è Festival de Rumba i Música Catalana els dies 25 i 26 de juny marcat, enguany, per les mesures de control per la Covid-19. I és que, tal i com explica l’alcalde Ramon Gascons, organitzar aquest festival ha estat una tasca difícil i plena d’interrogants”. En aquest sentit, Gascons afirma que “la planificació d’espais i horaris s’ha hagut de fer complint les obligacions marcades pel Procicat el passat 5 de juny, que eren les vigents a l’hora de concloure el programa”. Així, per exemple, les principals actuacions del popular festival s’han hagut de traslladar al camp de futbol (fins ara es celebraven a la platja) per a garantir la seguretat dels espectadors, tant de distància social com d’aforament de seients. A més, els horaris dels concerts es van establir amb les obligacions del Procicat de principis de juny, quan es limitava molt més la tasca de la restauració, i en benefici de no perjudicar l’activitat econòmica de la població. “Amb els horaris actuals dels principals concerts a les 20:30h, tothom podrà quedar-se a sopar a Tossa després”, conclou Gascons.

 

És obligatori reservar o adquirir l’entrada de manera anticipada per a poder accedir a tots els actes del 5è Festival de Rumba i Música Catalana.

 

Les entrades es podran obtenir a: http://entrades.tossademar.cat

 

Resta d’actes

Els més menuts també podran gaudir de la rumba, el divendres a les 18:30h a través de l’espectacle “Rumbesia”, així mateix “Los Toteros” animaran l’Av. Catalunya divendres a la nit. El dissabte 26 es farà un concert vermut amb el grup local “Sabor Rumbero”, a la Plaça de la Concòrdia. Aquesta última activitat es durà a terme en una plaça ombrívola i fresca, evitant la refrigeració artificial i es fa en consonança al PAESC - Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima, al qual està adherit l’Ajuntament de Tossa. L’actuació del grup “All Stars Trio”, el divendres, a les 22:30h. a l’Av. Catalunya, clourà aquesta cinquena edició del Festival de Rumba i Música Catalana.

 

Tota la informació i horaris del Festival de Rumba i Música Catalana a:

 

www.tossademar.cat

Etiquetes