Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública de l’any 2020 per la crisi del Covid-19· Se’n beneficiaran principalment bars, restaurants i comerços

Tossa de Mar, 14 de maig de 2020.- L’Ajuntament de Tossa no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública de l’any 2020 per la crisi del Covid-19. Aquesta mesura, que forma part del "Pla de Reactivació Economica del municipi per la crisi del COVID-19”, beneficiarà principalment a bars i restaurants per l’ocupació de les terrasses i a comerços per l’ocupació de les voreres amb els expositors. 

Aquesta mesura beneficiarà uns 350 establiments, que s’estalviaran uns 370.000 euros que l’ajuntament deixarà d’ingressar. 

L’alcaldessa Imma Colom afirma que “amb aquesta mesura es dóna resposta a una de les principals demandes del sector. Estem treballant intensament en ajudar a treure pressió al sector econòmic del municipi davant la situació que estem patint. Ja hem anunciat també un programa de subvencions directes per a empresaris i famílies, i anem concretant un paquet de 50 mesures econòmiques per fer front a la crisi del Covid-19”.

Etiquetes