Avui renovem el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  
BONA DIADA DE SANT JORDI!

Notícies Notes de premsa

Tossa organitza la Fira de Nadal en dos caps de setmana diferents· Es portarà a terme el 4, 5, 6 i 18, 19 de desembre al Passeig Marítim i al Passeig Mn. Cinto Verdaguer de 10:00h. a 20:00h.

Tossa de Mar, 30 de novembre de 2021.- L’àrea de Promoció Econòmica i la Unió de Botiguers han organitzat una nova edició de la Fira de Nadal de Tossa que enguany es portarà a terme en dos caps de setmana diferents. Concretament, es realitzarà el 4, 5, 6 i 18, 19 de desembre al Passeig Marítim i al Passeig Mn. Cinto Verdaguer de 10:00h. a 20:00h.

El regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, explica que “es tracta d’una fira dissenyada per ser gaudida per petits i grans, que suposa la primera fase d'un projecte que vol evolucionar cap a una fira nadalenca d'estil centre europeu, però amb el caràcter propi de Tossa i de la Costa Brava”. Martínez afegeix que la fira esdevé una peça important en el pla turístic municipal per avançar cap a la desestacionalització turística i és per això que s'han afegit elements musicals i d'oci considerats atractius turístics pels nostres visitants. Tant la il·luminació com els elements musicals s'han dissenyat amb empreses perquè els nostres visitants gaudeixin d'una experiència plenament nadalenca a Tossa”.

La fira estarà formada principalment pel Mercat de Nadal amb gran varietat de parades, però tambe per tallers orientats a petits i grans que suposen un element d'oci per a gaudir sols, en família o entre amics. Hi haurà tallers d’olis essencials, de circ, de neules, de pintura, de fang, d’espelmetes, de pessebres, d’origamis nadalencs... i també un vermut solidari, entre d’altres coses.

Pel que fa als grups musicals, les actuacions de "Essential Feel", "The Coverland" i "Es Trobador de Tossa" seran de temàtica swing i amb moments de "Xmas Hits" per crear una ambientació adequada.

Tanmateix, el 18 de desembre a partir de la 16:30h. hi haurà una activitat a favor de la Marató de TV3. I finalment, la fira es compaginarà la tarda del cap de setmana del 18 i 19 de desembre amb el popular Pessebre Vivent de la Vila Vella.

Per a més informació: Web de les activitats de la Fira Nadal a Tossa de Mar (Tossa emprèn)

Etiquetes