Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa organitza també un concurs de disfresses online per celebrar Carnaval· Es farà aquest dissabte, coincidint amb altres accions d’una de les festes que més representa la identitat de la població

Tossa de Mar, 25 de febrer de 2021.- L’Ajuntament de Tossa ha organitzat també per aquest dissabte un concurs de disfresses online destinat a totes aquelles persones de la població que tinguin ganes de disfressar-se i gaudir de la festivitat del carnaval tot i la pandèmia generada per la Covid-19.

 

La temàtica a triar és lliure, però tots els participants hauran de portar mascareta i respectar les mesures establertes pel PROCICAT.

 

Per a participar, cal enviar una fotografia individual o de grup permés amb la disfressa escollida al correu electrònic de l’àrea de Festes: festesiesdeveniments@gmail.com . Les fotografies es podran fer a qualsevol establiment participant en el concurs de disfresses al lloc de treball o a qualsevol indret de la població, sempre a l’aire lliure. A la fotografia s’haurà de disposar d’algun element que demostri que s’ha fet el 27 de febrer, per exemple un diari del dia. A més, en el correu electrònic enviat caldrà posar un títol de la temàtica de la disfressa i especificar el nom del responsable i el número de telèfon per poder-s’hi posar en contacte.

 

El/la guanyador/a o grup guanyador tindrà un val regal valorat en 30 euros per fer servir en qualsevol establiment local. Aquest val regal tindrà una caducitat d’un mes.

 

El resultat serà comunicat en el programa “Tot Plegat” de Televisió de Tossa el dilluns 1 de març. L’Àrea de Festes contactarà amb la persona guanyadora i també s’anunciarà a les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Cal recordar també que l’Ajuntament ha organitzat per dissabte un concurs de disfresses al lloc de treball destinat a tots aquells establiments que estiguin oberts. El concurs inclou un primer premi de 100 euros, un segon premi de 75 euros i un tercer premi de 50 euros, premis que seran escollits a través de les valoracions d’un jurat popular, que analitzarà l’originalitat, el conjunt dels membres i l’elaboració.

 

Tal i com explica la regidora de Festes, Andrea Nadal, “la situació actual de pandèmia arran de la Covid-19, ha fet impossible que puguèssim celebrar la Festa Major d’hivern i un Carnaval com el que estàvem acostumats, però Tossa no es podia quedar sense viure d’alguna manera el Carnaval i, per aquest motiu, des de l’Àrea de Festes teníem clar que havíem de fer alguna activitat per una de les festes que més representa la identitat de la nostra vila”.

Etiquetes