La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa organitza un concurs de disfresses al lloc de treball per celebrar Carnaval· Es farà el dissabte 27 de febrer respectant les restriccions marcades pel PROCICAT per la Covid-19 · Hi ha temps fins dimecres 24 de febrer per inscriure’s

Tossa de Mar, 19 de febrer de 2021.- L’Ajuntament de Tossa ha organitzat pel dissabte 27 de febrer un concurs de disfresses al lloc de treball destinat a tots aquells establiments que estiguin oberts. A més, hi aportarà una subvenció de 50 euros per establiment participant a fi de promoure la festivitat del Carnaval i la visita als establiments locals.

 

I és que, tal i com explica la regidora de Festes, Andrea Nadal, “la situació actual de pandèmia arran de la Covid-19, ha fet impossible que puguèssim celebrar la Festa Major d’hivern i un Carnaval com el que estàvem acostumats, però Tossa no es podia quedar sense viure d’alguna manera el Carnaval i, per aquest motiu, des de l’Àrea de Festes teníem clar que havíem de fer alguna activitat per una de les festes que més representa la identitat de la nostra vila”.

 

Per a participar a aquesta nova proposta, cal inscriure’s fins dimecres 24 de febrer mitjançant la butlleta de participació que es troba a la web de l’Ajuntament: www.tossademar.cat/ressacadelcarnaval . També es pot trucar a l’Àrea de Festes (678.911.993) i us faran arribar el document editable al vostre correu electrònic.

 

El concurs inclou un primer premi de 100 euros, un segon premi de 75 euros i un tercer premi de 50 euros, premis que seran escollits a través de les valoracions d’un jurat popular, que analitzarà l’originalitat, el conjunt dels membres i l’elaboració. La temàtica a triar és lliure i s’haurà de fer servir la mascareta i respectar totes les mesures establertes pel PROCICAT per la Covid-19.

 

El/la guanyador/a es farà públic al programa “Tot Plegat” de TV Tossa el dilluns 1 de març, ens posarem en contacte des de l’àrea, i els resultats es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament l’endemà de fer-se públic el/la guanyador/a.

Etiquetes