La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa posa en marxa les jornades de formació per a la qualitat professional d’empresaris, autònoms i treballadors· Les jornades s’emmarquen dins el pla d’excel·lència professional del projecte “EMERGIM” · Entre les accions previstes, es consensuarà amb les associacions empresarials en què volen formar-se per a millorar el servei

Tossa de Mar, 22 de març de 2021.- L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tossa està posant en marxa unes jornades d’excel·lència professional per a empresaris, autònoms i treballadors del municipi. Entre les accions previstes, a partir d’ara es consensuarà amb les associacions empresarials del municipi en què volen formar-se per a millorar el servei i com els pot ajudar el consistori.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, explica que “el projecte es basa en un canvi important. Passem de decidir des de l'ajuntament quins són els cursos formatius que necessiten els professionals a consultar-los a ells sobre quins cursos creuen que necessiten per millorar qualitativament”.

 

Fruit d’aquestes primeres trobades amb les associacions, l’Ajuntament ha impulsat la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Escola de Gestió Empresarial, el Consell Comarcal de La Selva i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols per a activitats formatives a partir de les necessitats detectades entre les empreses de la localitat i identificades per les mateixes associacions, que es faran càrrec de consultar-ho entre els associats.

 

La primera d’aquestes activitats serà un curs formatiu gratuït de 40 hores sobre tècniques de venda que es farà a la Sala Trinquet de l’edifici La Nau durant els mesos d’abril i maig. Seran 16 sessions de més de dues hores, de les quals un 70% seran online i un 30% seran presencials. La primera es farà el proper 6 d’abril. Per inscriure’s, cal enviar correu electrònic a sfabrega@selva.cat o trucar al 634210552.

 

Aquestes jornades estan emmarcades dins del pla d'excel·lència professional que forma part del projecte EMERGIM de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tossa, iniciat l’any 2020 i que té per objectiu la millora qualitativa dels sectors existents i la promoció de la creació de nous sectors emergents per iniciar una diversificació econòmica real en l'economia del municipi.

Etiquetes