Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa prepara un mes d’octubre amb activitats esportives i culturals• Hi haurà una gran varietat d’actes amb l’objectiu d’allargar la temporada de visitants

Tossa de Mar, 22 de setembre de 2022.- Diverses associacions, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tossa, han preparat pel proper mes de d’octubre un seguit d’activitats de caire esportiu i cultural que tenen com a objectiu omplir la població i allargar la temporada de visitants.

 

Una de les activitats més multitudinàries serà la cursa Acerko Megalítica del diumenge 16 d’octubre. Es tracta d’un trail amb distàncies de 5 km, 10km i 21km amb més de 750 metres positius. Serà uns dels trails amb més participants a Catalunya. S’espera superar els 600 inscrits de la 1ª edició, que va tenir participants de 18 països diferents.

 

Una altra de les activitats serà el XXXV Aplec de la Sardana, l’aplec de tardor de la Costa Brava, que es celebrarà els dies 7,8 i 9 d’octubre, i que enguany servirà d’homenatge a Josep Antoni López Álvarez.

Tanmateix, també hi ha previst altres activitats culturals o esportives per aquest mes d’octubre, com poden ser la celebració de la popular cursa II Epic Costa Brava l’1 i 2 d’octubre; la concentració de diversos models de vehicles clàssics en diferents caps de semana; l’estimat Aplec de Sant Grau el proper 13 d’octubre; les sortides “Tresors de Ses Cadiretes”, destacant especialmente la del dia 9 d’octubre de Blanes a Tossa per la costa; o els actes que associacions locals organitzaran per celebrar Tots Sants o, pels més menuts, Halloween.

En conclusió, un seguit d’activitats que activen la població i fa que els seus visitants descobreixin com és la tardor al paradís blau de la Costa Brava.

Etiquetes