Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa recupera unes 100 places d’aparcament· Fan referència a la segona planta del soterrani de l’edifici de l’Àncora

Tossa de Mar, 11 de maig de 2021.- L’Ajuntament de Tossa ha recuperat 101 places d’aparcament en l’àmbit de l’edifici desenvolupat l'any 2000 conegut com l'Àncora. Concretament, la segona planta del soterrani de l’edifici, que estava cedida a l'empresa promotora per 15 anys des de l’any 2002. Un cop passat aquest període, calia portar a terme els tràmits per realitzar l'escriptura de 101 places (3.436m2) a favor de l'ajuntament i incorporar-les al patrimoni municipal.

 

De moment, i fins a 31 de desembre d’aquest any, gestionarà aquests aparcaments l’empresa Empark, que gestiona la zona blava del municipi.


Tant l’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, com el regidor d’Urbanisme, Ramon Gascons, es mostren satisfets per l’operació i consideren que “calia buscar la solució correcta i resoldre aquesta situació urbanística i jurídica per anar ordenant el patrimoni municipal”.

Etiquetes