Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa retira del mar en dos anys més de 1.300 kgs. de xarxes perdudesS’han extret aproximadament uns 750 metres quadrats de xarxes. Es tracta d’un projecte de l’Ajuntament i Ghost Diving Costa Brava, amb el finançament de la Diputació de Girona

Tossa de Mar, 14 d’octubre de 2022.- En el marc del projecte “Retirada de xarxes: un benefici pel mar” de l'Ajuntament de Tossa i Ghost Diving Costa Brava amb el finançament de la Diputació de Girona, aquest matí s’ha presentat el resum de les dades obtingudes del projecte. Així, en les dues temporades del projecte (2021 i 2022), s'han extret aproximadament 746m2 de xarxes perdudes i s'han retirat aproximadament 1.323kgs. de xarxes i arts de pesca, sempre a l’entorn de la roca muladera del fons marí de Tossa.

Per a portar a terme aquest projecte, s’han fet 20 immersions per retirada; 6 immersions per documentació i seguiment; prop de 1.000 minuts d’immersió amb la participació de 37 persones voluntàries; i s’ha actuat en una superfície aproximada de 936m2.

La regidora de Medi Ambient, Imma Colom, afirma que “l’ajuntament està molt conscienciat en la necessitat de no només conservar, sinó promoure actuacions que permetin la recuperació d’espais naturals degradats” i afegeix que “cada vegada estem intentant fer més gran aquest projecte, ampliant el focus, incorporant nous elements, i buscant sinergies per continuar fent el possible per mantener el fons marí de Tossa com el que és: un tresor”.

Etiquetes