Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa valora fer el festival “Fort Orígens” al maig en format reduït i exclusiu· Es tracta d’un esdeveniment que tindria lloc a la Vila Vella i que substituiria el que es feia a l’octubre · A més, s’està estudiant la possibilitat d’ampliar els esdeveniments vinculats al Fort Festival en altres formats i durant la resta de l’any

Tossa de Mar, 09 de juliol de 2021.- La música electrònica podria seguir regant un dels racons emblemàtics de la Costa Brava, la Vila Vella de Tossa. I és que des del Fort Festival, el popular festival que fusiona música electrònica, natura i arquitectura històrica, i l’Ajuntament de Tossa s’està estudiant la creació de FORT ORÍGENS, un esdeveniment que tindria lloc a principis de maig 2022 a la Vila Vella amb un format més reduït i exclusiu del festival que fins ara es feia a l’octubre. El festival del mes d’octubre es traslladaria a una altra ubicació perquè des de l’organització de l’esdeveniment volen crèixer en tamany i espai superant, amb escreix, la possibilitat d’aforament de qualsevol indret de la població tossenca.

                       

Les experiències viscudes durant les tres primeres edicions a la Vila Vella han estat excel·lents. A les alçades d’aquest monument artístic nacional, amb vistes al Mar Mediterrani, s’han viscut moments històrics. Molts dels més grans DJ’s i productors de música electrònica underground a nivell internacional han descobert els encants de Tossa davant un públic fidel i entregat que, any rere any, ha omplert el recinte.

 

Els processos de vacunació avancen a un ritme altíssim i això permet que l’escena respiri i s’ompli d’optimisme. Fort Festival segueix treballant per poder tornar a la càrrega després de l'aturada forçada del 2020 amb un festival amb aires renovats, però amb la mateixa ànima.

La regidora de Festes, Andrea Nadal, explica que s’està estudiant la possibilitat d’ampliar els esdeveniments vinculats al Fort Festival en altres formats i durant la resta de l’any” i afegeix que “el festival es continuaria fent en temporada baixa per desestacionalitzar la temporada i donar impuls als sectors turístics i comercials. Es canviaria de data, però continuaria arrelat a Tossa i sempre en seria l’origen”.

Etiquetes