La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa vol acollir persones i famílies ucraïneses refugiades· L’Ajuntament ha impulsat amb la Fundació Ser.gi la cessió temporal d’habitatges, ja sigui parcial o total, per acollir-les · Per qui vulgui col·laborar en el programa d’acollida, el correu de contacte és habitatge.tossa@fundaciosergi.org

Tossa de Mar, 09 de març de 2022.- L’Ajuntament de Tossa continua liderant l’ajuda municipal a Ucraïna després de la invasió de Rússia. Si fa uns dies es va posar en marxa una campanya d’ajuda humanitària, en col·laboració amb la Policia Local, per aportar a les víctimes tant aliments com medicaments, entre d’altres coses; ara s’impulsa amb la Fundació Ser.gi un programa d’acollida a Tossa de persones i famílies ucraïneses refugiades amb la cessió temporal d’habitatges, ja sigui parcial o total.

Per qui vulgui col·laborar en el programa d’acollida, el correu de contacte és habitatge.tossa@fundaciosergi.org i cal indicar:

-Dades del titular disposat a acollir o cedir l’habitatge.

-Nombre de persones a acollir en cas de compartir habitatge.

-Nombre total de persones per habitatge en cas de cedir un habitatge complert.

-Període que estaria disposat a prestar aquest servei, ja sigui en convivència o cedint un habitatge.

Quan la Fundació Ser.gi obtingui les dades, els tècnics de la fundació contactaran amb els voluntaris disposats a fer acollida o cedir habitatge per verificar les condicions i gestionar els possibles tràmits entre els voluntaris, els refugiats i Serveis Socials, a fi de poder fer el registre i seguiment necessaris.