Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa vol aprovar un protocol preventiu d’actuació sobre assetjament a l’ajuntament· També es vol aprovar un reglament municipal per autoritzar i desenvolupar la prestació de serveis en la modalitat de teletreball

Tossa de Mar, 09 de març de 2022.- L’Ajuntament de Tossa té intenció d’aprovar aquest dijous en ple ordinari el protocol d’actuació per a la prevenció i abordatge de l’assetjament en el consistori local. Es tracta d’un protocol preventiu dins el Pla d’Igualtat entre dones i homes i que vol combatre la possibilitat de conductes discriminatòries.

Entre d’altres aspectes, el protocol, que té més de 20 pàgines, defineix l’assetjament laboral o mobbing, l’assetjament per raó de sexe, o l’assetjament psicològic. També concreta quan considerar una situació com assetjament, orienta davant una situació d’assetjament o traça els procediments per a la resolució de conflictes.

La regidora d’Igualtat, Eva Barnés, explica que “l’ajuntament vol seguir mantenint un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones. Totes les dones i homes tenen dret a que es respecti la seva dignitat. I totes les dones i homes de la nostra Administració tenen l’obligació de tractar les persones amb les quals es relacionen per motius laborals (usuaris, proveïdors, col·laboradors externs, etc.) amb respecte i col·laborar perquè tothom sigui respectat”.

Barnés conclou que “d’acord amb aquests principis, l’Ajuntament de Tossa declara que l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe, d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere, l’assetjament de caire moral, el conflicte interpersonal i altres situacions de discriminació no seran permeses ni tolerades sota cap circumstància. No han de ser ignorades i seran sancionades amb contundència”.

D’altra banda, el ple ordinari també té la intenció d’aprovar aquest dijous el reglament municipal per autoritzar i desenvolupar la prestació de serveis en la modalitat de teletreball.

Els dos documents, un cop aprovats, estaran a disposició dels interessats a la seu electrònica de l’ajuntament: [http://tossademar.eadministracio.cat].

 

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

Etiquetes