Registre Civil de Tossa de Mar: TANCAT TEMPORALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tot a punt per a una nova edició del Fort Festival de Tossa· El popular festival de música electrònica repetirà ubicació en el recinte emmurallat de la Vila Vella els propers 4, 5 i 6 d’octubre · També es comptarà amb un espai infantil amb activitats gratuïtes de dia destinades als nens i nenes de la població · Com a novetat d’enguany, destaca la creació del Punt Lila, espai vinculat a lluitar contra violències sexuals

 

Tossa de Mar, 23 de setembre de 2019.- El recinte emmurallat medieval de la Vila Vella de Tossa acollirà els propers 4, 5 i 6 d’octubre una nova edició del Fort Festival, el popular festival de música electrònica amb els artistes més reconeguts del gènere en una experiència única basada en la fusió de la música, la natura i l’arquitectura històrica.

 

El Fort Festival d’enguany tindrà una capacitat per a 2.300 espectadors per dia majors de 18 anys, repartits entre un escenari principal a l’església de la Vila Vella i un escenari al costat del far. El divendres 4 serà el dia dels lives, entre els quals, un de molt esperat protagonitzat pel duet alemany Âme i el canadenc Mathew Jonson. El dissabte 5 hi haurà els plats forts d’aquesta edició, amb Recondite i les discjòqueis Ellen Allien i HAAi. I el diumenge 6 serà un dia més tranquil, amb Adriatique, Patrice Bäumel o Tale Of Us.

 

L’edició d’enguany també comptarà amb l’espai infantil “Fort Festival Kids”. Concretament, les activitats del “Fort Festival Kids” es portaran a terme el dissabte 5 de 10:00h. a 14:00h. Seran gratuïtes, pensades per a nens i nenes de 4 a 14 anys i, entre d’altres coses, es faran tallers de DJ o de maquillatge en col·laboració amb l’acadèmia Plastic, però també un taller d’ecosostenibilitat on es donaran eines per aprendre a reciclar de la forma més divertida. Es parlarà de residu zero i s'ensenyaran noves tècniques de reciclatge com els "ecobricks".

 

Finalment, com a novetat d’enguany i sorgit de la nova àrea d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament de Tossa –que té com a objectiu garantir un equilibri just entre homes i dones en tots els àmbits- destaca la creació del Punt Lila, que estarà identificat clarament amb una carpa i té l’objectiu que el festival sigui un espai lliure de violències sexuals. De fet, tindrà visibilitat més enllà de la mateixa carpa ja que hi haurà voluntaris itinerants explicant l’existència del Punt Lila i també cartelleria, samarretes, polseres i projeccions de frases no sexistes durant el festival. Tanmateix, durant el matí de dissabte en el “Fort Festival Kids”, la sociòloga Cristina Vila impartirà una xerrada-taller del projecte "Canvia el conte": No és no i... canvia el conte! destinada a les familíles per tal d'educar en igualtat a través dels contes i de la música.

 

La regidora de Festes, Andrea Nadal, afirma que “es tracta de l’últim gran festival de temporada a la Costa Brava i creiem que és positiu per allargar l’estiu a Tossa”. Nadal afegeix que “enguany s’ha exigit un pla d’autoprotecció. I entre d’altres millores, es destaca l’augment del personal de seguretat i de les sortides d’emergència, i la ubicació d’una carpa d’Energy Control”.

 

Cal recordar que l’ajuntament no assumeix cap tipus de cost per a la realització d'aquest festival.

 

Etiquetes