Informació PELEGRÍ 2022  
  COVID-19: noves mesures fins al 20 de gener      ·    ABANS de venir a l'Ajuntament, millor demaneu CITA PRÈVIA. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.
Info coronavirus · Certificat COVID UE · IGUALTAT

Alertes i activitats Informació a la ciutadania

Mesures contra la covid-19INFORMACIÓ ACTUALITZADA (21/01/2021 · 08:30h) · www.tossademar.cat/coronavirus

 IMPORTANT:

Les restriccions tornen (amb l'ús del certificat COVID digital de la UE), la pandèmia no s'ha acabat al món. Feu servir les mascaretes i guieu-vos per la prudència i el sentit comú.

Consulta el risc de brot de Tossa de Mar aquí.

ATENCIÓ: S'ha eliminat el toc de queda (confinament nocturn) a Catalunya, però les altres restriccions romanen: com la limitació de les reunions socials a 10 persones tant a exteriors com a interiors, en l'àmbit públic i privat. L'obligació de dur sempre mascareta (a excepció si fem activitat física o estem en espais naturlas com boscos o platges). I continua el tancament de l'oci nocturn i sales de concert (mesure vigents fins al 27 de gener).

 

 

Farmàcies adherides per realitzar TAR supervisats i comunicar positius:

Algunes farmàcies de Catalunya tenen la possibilitat de realitzar un test d’antígens supervisat o una prova d’automostra a determinats col·lectius segons el criteri de Salut Pública.

Consulta aquí les farmàcies adherides

 

 

 

NOVES Mesures contra la COVID-19: fins al 27 de gener

L’actual situació epidemiològica aconsella prorrogar les restriccions per fer front a l'augment exponencial de casos positius de COVID-19.

Cal recordar que a partir del 3 de desembre s'ha de presentar el certificat COVID digital de la UE per accedir a zones interiors de restaurants, gimnasos i residències de gent gran.

Mesures vigents fins al 27 de gener.

 

Activitats socials
Es limiten al màxim les bombolles en, màxim 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
Cal evitar espais amb aglomeracions, especialment si són espais tancats.
La mascareta és obligatòria sempre, excepte quan es duu a terme activitat física i en espais naturals com ara boscos o platges.
S’especifica, a més, que s’haurà de fer servir el certificat COVID digital de la UE per accedir a zones interiors de restaurants, gimnasos i també per a visitants de residències de gent gran.Oci nocturn i sales de concert
Tancament dels locals d’oci nocturn i sales de concert.
Les sales de concert que permetin esdeveniments amb públic, aquest haurà de romandre assegut, amb un aforament del 70%.Empreses de serveis i comerços
Empreses de serveis i comerç minorista, aforament del 70%.
Garantir que es compleixin les mesures de prevenció (distància física, ús correcte de la mascareta, higiene de mans i ventilació adequada). Entrada esglaonada de públic.
Els establiments oberts al públic podran estar oberts fins a les 22 hores màxim, excepte els establiments de serveis essencials, botigues de conveniència i establiments comercials annexos a benzineres.Restauració
Aforament del 50% en zones interiors dels establiments d’hostaleria i restauració. Horari d'obertura fins a les 00:30 hores.
A l’interior i a l’exterior de bars i restaurants, màxim 10 persones per taula. Distància d’1,5 metres entre taules.
Mentre no es consumeix, s’ha de portar posada la mascareta en tot moment.
Horari d'obertura fins a les 00:30 hores màxim.
Caldrà utilitzar el certificat COVID digital de la UE.Cultura, oci i activitats recreatives
Aforament del 100% a biblioteques, arxius, museus, sales d’exposicions, monuments i altres centres culturals.
Aforament del 70% en cinemes, teatres, auditoris, circs de carpa i espais similars, parcs d’atraccions i equipaments cívics.
Es recomana una ventilació reforçada en els espais tancats on es puguin concentrar més de 1.000 persones.
Aforament del 50% a l’interior dels locals d’apostes, bingos, salons recreatius i de jocs.
Horari d'obertura fins a les 00:30 hores màxim.Actes i cerimònies civils i religioses
Sales de vetlla, enterraments, cerimònies fúnebres i altres cerimònies:
Aforament al 70% en espais tancats i garantir la distància de seguretat i una ventilació adequada.
Recomanació d'ajornar altres cerimònies (per exemple casaments i batejos) i reunions de culte.Treball
Recomanar el teletreball i, en cas que sigui impossible, evitar reunir-s’hi per menjar o beure.
Instaurar el teletreball a l’administració pública.
Evitar viatjar en hores punta. Desplaçar-se preferiblement a peu o en bicicleta.
En feines que requereixin activitat presencial, s’ha de garantir que es compleixin les mesures de prevenció (distància física, ús correcte de la mascareta, higiene de mans i ventilació adequada).
Afavorir torns escalonats de treball, i l’entrada escalonada del públic en àmbits laborals en els quals es realitzi atenció directa al públic.
 


Educació
Recomanar l’ensenyament telemàtic en acadèmies, autoescoles i altres centres d’ensenyament no reglat.
Les classes pràctiques podrien impartir-se de forma presencial a condició que es mantinguin les mesures de distància i higiene i prevenció.
Adaptació de totes les activitats al nou Pla escolar per al curs 2021/2022.Esport
Aforament del 70% en esdeveniments esportius professionals, així com activitats esportives no professionals o federades en espais interiors.
Recomanació de les activitats grupals a l’exterior sempre que sigui possible.
Curses i activitats exteriors, sortida esglaonada per mantenir la distància.
Aforament del 70% en instal·lacions i equipaments esportius tancats com ara gimnasos, sales esportives i d’activitat física.
Accés a gimnasos i centres on hi ha activitats físiques, certificat COVID digital de la UE obligatori.

 

 

 

Podeu descarregar aquesta infografia aquí.

 

VACUNACIÓ INFANTIL:

El dia 15 de desembre de 2021 s’inicia la campanya de vacunació contra la COVID-19 en infants d’entre 5 i 11 anys.

Ja es pot demanar dia i hora a vacunacovidsalut.cat. En aquest web cal posar el CIP o DNI de l'infant que es vacuna, juntament amb les dades del seu pare, mare o tutor/a legal.

Els infants entre 5 i 15 anys que no puguin anar a vacunar-se amb el seu pare, mare, tutor o tutora legal, hauran d'anar acompanyades d'una persona que porti la següent autorització (amb Chrome, cal descarregar-la al PC per poder omplir-la amb l'Adobe Acrobat. Amb Explorer o Firefox es pot omplir directament en el cercador).

Per a aquest grup d’edat s’administra una posologia específica d’una de les vacunes aplicades als adults (Pfizer/BioNTech - Comirnaty); la dosi administrada per a la franja d’edat d’entre 5 i 11 anys és un terç (10 mcg) de la que s’administra als adolescents i adults (30 mcg).

La dosi és la mateixa per a un infant de 5 anys que per un d’11 anys i cal administrar-ne dues dosis separades entre 4 i 8 setmanes.

Més informació aquí: Vacunació infantil a Catalunya

 CERTIFICAT COVID DIGITAL DE LA UE:

Si necessites obtenir el Certificat COVID digital de la UE:

Vacunacovid  Accedeix a LaMevaSalut

Per verificar un Certificat COVID digital de la UE des del mòbil (o dispositiu amb càmera i internet):

Verifica codi QR d'un Certificat COVID EU

Les persones que no disposen de targeta sanitària del Sistema de Salut de Catalunya i, per tant, no tenen CIP, podran obtenir el certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa amb el seu DNI a través de https://certificatproves.catsalut.gencat.cat/

 

Consulta totes les restriccions a tot Catalunya aquí.

RESOLUCIÓ SLT/3787/2021, de 23 de desembre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/3533/2021, de 26 de novembre, per la qual se suspèn l'eficàcia de determinats apartats de la Resolució SLT/3512/2021, de 25 de novembre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/3512/2021, de 25 de novembre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

Informació sobre el Certificat COVID digital de la UE

El certificat COVID digital de la UE et permet viatjar de forma segura entre els estats de la Unió Europea (UE). A més, és indispensable per accedir als locals d'oci nocturn de Catalunya.

El certificat COVID digital de la UE és un document que acredita la situació d’una persona respecte a la COVID-19 i que facilita la mobilitat entre els estats membres de la Unió Europea. També permet accedir als locals d'oci nocturn de Catalunya.

Amb la denominació certificat digital s’inclouen tres opcions d’acreditació igualment vàlides per viatjar:

- Certificat de vacunació contra la COVID-19.
- Certificat de recuperació de la COVID-19.
- Certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa.
 

Les persones que no disposen de targeta sanitària del Sistema de Salut de Catalunya i per tant no tenen CIP, podran obtenir el certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa amb el seu DNI a través de https://certificatproves.catsalut.gencat.cat

Feu clic aquí per a més informació sobre el certificat COVID al web de Salut de la Generalitat de Catalunya


 

Tornada a l'escola: escola segura

Un curs 2021-2021, que comença el 13 de setembre i serà 100% presencial: màxima presencialitat i mascareta

- La mascareta continuarà sent obligatòria per a tot l'alumnat a partir dels 6 anys, també per al de primària, malgrat que el govern s'havia plantejat relaxar aquesta mesura.
- Al pati es podran trobar diferents grups bombolla, però amb mascareta.

L'expansió de la variant delta, més contagiosa, no permet, almenys encara, retirar aquesta mesura, que es podria replantejar els propers mesos en funció de la immunitat assolida amb la vacunació, el context epidemiològic i la normativa vigent.

També es flexibilitzen les mesures d'higiene: es manté la higiene de mans, però es relaxen els protocols de neteja, que es farà un cop al dia, i es permetrà compartir material.

- Entrades esglaonades. A les escoles es permetrà a les famílies entrar al pati. També es permetrà que els pares d'alumnes d'infantil (P-3 i P4) acompanyin els alumnes a l'aula en la fase d'integració.
- L'alumnat podrà compartir material escolar.
- Es mantindran les distàncies d'almenys 1,5 metres a l'aula, tot i que es podrien reduir lleugerament si la situació ho permet.
- No es prendrà la temperatura als alumnes quan arribin a l'escola.
- Les persones amb símptomes no podran entrar al centre (ni alumnes ni docents ni resta del personal).
- Es ventilaran les aules, amb ventilació natural com a opció preferent (obrint portes i finestres).
- S'assignaran places fixes als menjadors durant tot el curs.
- Es podran fer activitats extraescolars (amb un màxim d'entre 10 i 15 alumnes) i colònies, amb el protocol establert. Pel què fa les activitats esportives, les mesures s'equiparen a l'esport de competició.
- Tots els centres educatius hauran de tenir un responsable Covid.
- Les reunions amb les famílies seran preferentment telemàtiques, però se'n podran fer en format híbrid, si no s'arriba a les 10 persones.
- Les festes escolars hauran de ser, preferiblement, a l'aire lliure i mantenint les distàncies i la mascareta. Si són a l'interior, hauran de ser només amb grups de convivència estable.

 

Els alumnes vacunats no hauran de fer quarantena. La principal novetat és que es flexibilitzen les quarantenes de l'alumnat d'ESO i Batxillerat. Els alumnes vacunats amb la pauta completa o que ja hagin passat la malaltia ja no hauran de fer quarantena si hi ha un contagi al grup i podran continuar fent classe de forma presencial.

Els no vacunats sí que s'hauran de confinar a casa com a contacte estret i continuaran tenint classe, però de forma online. De moment no està previst la vacunació dels adolescents d'ESO i Batxillerat a escoles i Instituts.

 

Consulteu aquí les indicacions del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Telegram Canal Salut /Escola https://t.me/SalutEscolaCAT

Llegiu aquí la carta del Conseller de Salut a les famílies sobre el tema de la vacunació.

 

 

VACUNACIÓ COVID-19: Informació i demanar cita:

Accés a VacunaCovidSalut.cat (demanar cita)

Feu clic aquí: per l'accés a les convocatòries per franges d'edat

Guia de vacunació: català · castellà · altres idiomes i més informació

Consulta aquí el mapa del progrés de la vacunació per comarques.

 

 

Feu clic aquí per consultar tota la normativa de Salut (Font: Generalitat)

 

RESOLUCIÓ SLT/8/2022, de 4 de gener, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/3533/2021, de 26 de novembre, per la qual se suspèn l'eficàcia de determinats apartats de la Resolució SLT/3512/2021, de 25 de novembre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/3512/2021, de 25 de novembre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/3150/2021, de 21 d'octubre, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.  

RESOLUCIÓ SLT/3035/2021, de 6 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.  

RESOLUCIÓ SLT/2921/2021, de 29 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/2640/2021, d'11 d'agost, per la qual es modifica la Resolució SLT/2614/2021, de 4 d'agost, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.  DOGC 12.8.21

RESOLUCIÓ SLT/2614/2021, de 4 d'agost, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. DOGC 5.8.21

RESOLUCIÓ SLT/2498/2021, de 29 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. DOGC 29.7.21

RESOLUCIÓ SLT/2331/2021, de 20 de juliol, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya DOGC 22.7.21

RESOLUCIÓ SLT/2212/2021, de 13 de juliol, per la qual es modifica la Resolució 2147/2021, de 8 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/2258/2021, de 16 de juliol, per la qual s'estableixen mesures de restricció de la mobilitat nocturna per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/2212/2021, de 13 de juliol, per la qual es modifica la Resolució 2147/2021, de 8 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/2147/2021, de 8 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/1840/2021, d'11 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/1762/2021, de 3 de juny, per la qual es modifica la Resolució SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/1392/2021, de 7 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Real Decreto-ley 8/2021, de 4 de mayo, por el que se adoptan medidas urgentes en el orden sanitario, social y jurisdiccional, a aplicar tras la finalización de la vigencia del estado de alarma declarado por el Real Decreto 926/2020, de 25 de octubre, por el que se declara el estado de alarma para contener la propagación de infecciones causadas por el SARS-CoV-2. (BOE de la finalització de l'Estat d'Alarma).

RESOLUCIÓ SLT/1278/2021, de 30 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/1178/2021, de 23 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/971/2021, de 8 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/845/2021, de 26 de març, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/516/2021, de 26 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

 
Campanya de l'AMI
#TocaATothomACM @ACMunicipis

 

 

Aplicació "Traçacovid" del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya:

Feu clic en aquest enllaç per veure els centres i grups confinats a les escoles i instituts de Catalunya

Escola Ignasi Melé i Farré    Institut de Tossa de Mar    Llar d'infants Els Petits Mariners

 

 

Informació sobre la COVID-19 al Canal Salut de la Generalitat:


Informació per a la ciutadania  Informació per a professionals  Salut/Escola  Mesures per contenir els brots


 

 

 Dades sobre la covid als centres educatius: Institut de Tossa de MarEscola Ignasi Melé i Farré / Llar d'infants Els Petits Mariners
 No es pot fumar (tabac, pipes d'aigua, catximbes o similars) a la via pública, quan no es pugui mantenir la distància interpersonal de 2m: Resolució SLT/2073/2020.
 Ús de la mascareta: Resolució SLT/1648/2020.
 Informació del covid-19 a la ciutadania: consulteu el canal Salut de la Generalitat aquí.

 


Consulta el mapa de risc de rebrot per municipis: consulta el mapa actualitzat aquí.
Consulta les dades de Tossa de Mar aquí.

 

 

 

 

 

 Informació: malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc (Departament d'Interior)

 

 

 

  INFO Altres llengües · Languages COVID-19:  

COVID 19: material en altres llengües / otras lenguas / other languages / autres langues / andere Sprachen


[ESP] Qué es el Coronavirus? Información y Ayuda en Español 
[ENG] What is Coronavirus? Information & help in English 
[FRA] Qu'est-ce qu'un Coronavirus? Renseignements et aide en Français 
[ITA] Misure di prevenzione per evitare la diffusione del coronavirus: Informazioni
[DEU] Vorbeugungsmaßnahmen zur Verhinderung der Ausbreitung des coronavirus: Informationen

 

Telèfons i Apps d'interès:

Usem de forma responsable els recursos sanitaris i els telèfons d'informació i emergències.

AJUNTAMENT DE TOSSA DE MAR:
Policia Local i emergències: 972340135
OAC, Oficina d'atenció a la ciutadania (Edifici La Nau): 972 340 100.
Esports: protocol d'obertura d'instal·lacions esportives de Tossa

Taxis de guàrdia durant la quarentena: llistat de telèfons
Nous horaris MOVENTIS/SARFA: www.moventis.es · Horaris d'estiu aquí (de l'1 de juliol al 13 de setembre) (ACTUALITZAT 27/07)
Accions per protegir-nos del COVID-19 (Dipsalut.cat): Decarregueu-lo (ideal per imprimir) 
Informació meteorològica de Tossa de Mar: Accedeix a Meteo.cat

HORARI DEL CAP DE TOSSA:
De dilluns a divendres, obert de 08:00h a 20:00h.
Dissabte i diumenge, obert de 08:00h a 15:00h.
Telèfon: 972341828. 
Localització: Av. de Catalunya, 14.


GENERALITAT DE CATALUNYA:
Urgències per coronavirus i sanitàries: 061 / SalutRespon
Emergències (policia, metge/ambulància, bombers): 112
Consultes generals: 012
Informació per a la ciutadania: web de Salut


Mapa del Coronavirus als municipis de Catalunya: fes clic veure'l.
Últimes dades i mapes sobre el coronavirus: fes clic per accedir a la informació.
Canal Salut de la Generalitat: fes clic per accedir a la informació.

Accés a l'espai digital La Meva Salut (LMS)*:
900 053 723 / canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre.
(*mentre duri aquesta situació).

App STOP COVID19 CAT
(App Oficial del Sistema de Salut de Catalunya):
 Disponible en iOS: https://t.co/qZrfh718C9
 Disponible en Android: https://t.co/05Pc3Sggu3  

MINISTERIO DE SANIDAD (GOVERN D'ESPANYA):
Informació actualitzada sobre el COVID-19: Accés a la informació
Situació del covid-19 a Espanya: Dades del Covid-19 de l'Estat

 

Més noticíes i informacions d'utilitat: 

 

ATENCIÓ PRESENCIAL (amb cita prèvia) A L'AJUNTAMENT DE TOSSA

OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania): a l'edifici de La Nau.
Per orientació, informació i tràmits relacionats amb el padró municipal i el registre d'entrada.
Cal demanar cita prèvia al telèfon: 972 340 100.
Horari d'atenció: de 9h a 14h, de dilluns a divendres. Av. del Pelegrí, 25 (Baixos de l'Edifici de La Nau). 

 

Recordeu que:
- Per tal de garantir que tothom pugui ser atès adequadament demaneu cita prèvia als telèfons indicats. La gent gran té preferència en l'atenció presencial. No exposeu i no vingueu amb les persones de grup de risc (infants i gent gran), si no és totalment imprescindible.
- Recordeu que la seu electrònica funciona les 24 hores del dia tot l'any. Les empreses i professionals estan obligats a relacionar-se amb l'administració de forma telemàtica. Per accedir a la seu electrònica: https://tossademar.eadministracio.cat
- La mascareta és obligatòria, cal respectar la distància interpersonal i heu de fer cas a les recomanacions que el personal municipal us faci en cada cas.
- No envieu correus electrònics a l'Ajuntament per tramitar cap assumpte. Aquest canal només és vàlid per a rebre notificacions i aclarir dubtes. Feu servir la seu electrònica, feu consultes telefòniques o bé demaneu cita prèvia.
- Respecteu els horaris d'atenció: presencial o telefònicament (de 9h a 14h). L'Ajuntament no ha deixat de treballar en cap moment: part del seu personal continuarà treballant de forma telemàtica. 
- Recordeu que mentre duri l'estat d'alarma tenen preferència els temes més urgents i inajornables

 

 

Coronavirus

Darreres mesures del Govern en relació al Coronavirus SARS-CoV-2
Consulteu-les aquí

Què és el coronavirus SARS-CoV-2?
Informació aquí

Puc estar afectat pel coronavirus SARS-CoV-2?
Consulta aquí la informació

Què puc fer per protegir-me? Quins són els grups de major risc?
Mesures per prevenció del coronavirus (12/03/2020)

Més informació al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: Accés al canal Salut

 

La Covid-19 al món:

El nou coronavirus és el SARS-CoV-2 i la malaltia que provoca es diu Covid-19.

Feu clic aquí per veure l'evolució dels casos de Covid-19 al món (en anglès)