Registre Civil de Tossa de Mar: TANCAT TEMPORALMENT    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Alertes i activitats Informació a la ciutadania

Jornades de Dret Català a Tossa de MarXXII Jornades de Dret Català a Tossa de Mar

La vint-i-dosena edició de les Jornades de Dret Català a Tossa tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre de 2023 i estarà dedicada a L’aplicació judicial del Codi Civil de Catalunya.

Quan s’han complert 20 anys de la llei primera del Codi Civil de Catalunya, considerem que és un bon moment per a reflexionar sobre l’aplicació del nou dret català codificat. Com molt bé coneixen tots els professionals del dret, la clau de volta de l’èxit del Codi és que la seva aplicació sigui real i efectiva pels òrgans jurisdiccionals radicats a Catalunya. També és clau que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya actuï com un veritable òrgan de cassació en matèria civil, superant les aparents inconsistències del Codi i cobrint les llacunes amb una interpretació sistemàtica i progressiva. Per això la propera edició consisteix en una anàlisi a fons dels criteris d’aplicació dels llibres del Codi Civil de Catalunya, amb perspectiva pràctica, però sense perdre gens ni mica el rigor tècnic que caracteritza aquest esdeveniment.

 

Descarregueu-vos el tríptic de las jornades aquí.

Feu clic per anar al web de les jornades (UdG)