ALERTA PLATGES: no es pot garantir que siguin aptes pel bany (20/09 Avisos)
Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Relació de premiats de la Pintura Ràpida (2023) feu clic aquí per veure la informació    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Alertes i activitats Festes i tradicions

SequeraEs declara l’estat d’excepcionalitat per sequera

El municipi de Tossa de Mar està en estat d’excepcionalitat per la greu situació de sequera. En aquesta situació s’estableixen tot un seguit restriccions d’aigua molt necessàries per tal de garantir l’abastament i evitar que la situació pugui arribar a ser crítica i s’hagi de declarar l’escenari d’emergència. Els volums lliurats per a abastament de població al municipi no poden superar una dotació màxima equivalent de 243 litres per habitant i dia (incloent activitats municipals, econòmiques i comercials).

Des de  l’ajuntament volem agrair l’esforç realitzat per la majoria de la població per reduir el consum. Globalment, al municipi de Tossa s’ha disminuït el consum d’aigua respecte al juny de l’any passat.

Amb tot, al juny es va arribar a subministrar 242 litres per habitant i dia, a tocar del llindar màxim autoritzat. No ens podem relaxar. Per aquest motiu, us volem recordar la greu situació de de sequera que estem patint i demanar a tothom la màxima responsabilitat per afrontar-la, recordant que és molt important complir amb les restriccions establertes.

 

  • Nota de premsa (28/02/2023).
  • El visor de la sequera: aplicació de consulta per saber els escenaris i mesures d'aplicació dels àmbits o unitats d'explotació i dels municipis.