Sorteig membres de meses electorals (Parlament Europeu, 9 de juny de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

L’Ajuntament de Tossa s’adhereix a una plataforma per a prevenir el bullyingTossa de Mar, 20 de març de 2023.- L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit a la Plataforma PDA Bullying, una xarxa d'institucions (formada per 126 entitats, de les quals hi ha administracions públiques com l’Ajuntament de Platja d’Aro, de Barcelona, la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Govern d’Aragó i el Ministeri de Sanitat, entre d’altres) que promou bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació en l'assetjament i el ciberassetjament entre iguals, així com altres violències presents a la infància i l'adolescència. Ho fa a través d’un codi de bones pràctiques, un conjunt de criteris i indicadors verificables consensuats per totes les organitzacions membres de la plataforma.

Des de la Taula de Convivència de Tossa, on hi participen diversos agents del municipi (Ajuntament, escola, institut, cossos de seguretat, serveis socials, salut, etc), s’està treballant en la cohesió i respecte dels grups i la prevenció del Bullying. Segons Anna Prieto, regidora de Joventut i Educació, “és molt important tenir eines per poder protegir als nostres infants i joves”.

 

Les primeres accions previstes es duran a terme a l'institut, Casal de Joves i Esports.

Etiquetes