ABANS de venir a l'Ajuntament, podeu demanar CITA PRÈVIA i evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    NOVA alerta de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la    ·    12 de maig: Dia Mundial de la fibromiàlgia
Igualtat   Agenda   Municipals 28M   Generals 23J  

Notícies Notes de premsa

L’Ajuntament de Tossa s’adhereix a una plataforma per a prevenir el bullyingTossa de Mar, 20 de març de 2023.- L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit a la Plataforma PDA Bullying, una xarxa d'institucions (formada per 126 entitats, de les quals hi ha administracions públiques com l’Ajuntament de Platja d’Aro, de Barcelona, la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Govern d’Aragó i el Ministeri de Sanitat, entre d’altres) que promou bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació en l'assetjament i el ciberassetjament entre iguals, així com altres violències presents a la infància i l'adolescència. Ho fa a través d’un codi de bones pràctiques, un conjunt de criteris i indicadors verificables consensuats per totes les organitzacions membres de la plataforma.

Des de la Taula de Convivència de Tossa, on hi participen diversos agents del municipi (Ajuntament, escola, institut, cossos de seguretat, serveis socials, salut, etc), s’està treballant en la cohesió i respecte dels grups i la prevenció del Bullying. Segons Anna Prieto, regidora de Joventut i Educació, “és molt important tenir eines per poder protegir als nostres infants i joves”.

 

Les primeres accions previstes es duran a terme a l'institut, Casal de Joves i Esports.

Etiquetes