Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Taller formatiu de nutrició esportiva a Tossa· Es portarà a terme dijous a partir de les 18:30h a La Nau

Tossa de Mar, 10 de desembre de 2021.- Des de Women's Cycling Tossa i amb el suport de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, s’ha organitzat pel proper dijous 16 de desembre a partir de les 18:30h. a la sala Trinquet de l’edifici La Nau un taller formatiu de nutrició esportiva i millora de l’alimentació i hidratació durant la pràctica del ciclisme amateur. 

 

Aquest taller és gratuït i obert a totes aquelles persones que vulguin aprendre sobre quins són els aliments òptims per a la pràctica del ciclisme, què s’ha de menjar abans, durant i després d'una sortida, cada quant i amb què cal hidratar-se, receptes d'snacks saludables, etc.

 

El taller l’impartirà Ariadna Trias, nutricionista col·legiada i especialitzada en nutrició esportiva. A més, va formar part de l'equip femení gironí Massi-Tactic UCI Women's Team, el primer equip català que va participar en la categoria elit de ciclisme de carretera, la UCI Women's World Tour. 

 

Per inscripcions:

https://bit.ly/tallernutriciotossa

Etiquetes