La nostra seu electrònica ja disposa del certificat de lloc web segur. Treballem per a vosaltres!
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tancament de la primera fase de treball per a la millora de la convivència i benestar a Tossa per part de la Taula de Convivència

Ahir es va fer la reunió de tancament de la primera fase de treball per a la millora de la convivència i benestar a Tossa per part de la Taula de Convivència.

Aquesta taula és un espai on compartir informació, establir mecanismes de coordinació, i esdevenir una xarxa de professionals que actuen al territori connectats uns amb els altres. La taula es reuneix bimensualment i està formada per diversos agents que intervenen a Tossa: equip de joventut, equip de Serveis Socials, institut de Tossa, escola Ignasi Melé i Farré, tècnic municipal d'esports, equip de la biblioteca, referents de salut comunitària, policia local, referents comunitaris de Mossos d'Esquadra, referent de justícia juvenil, Escola de Música municipal, referent del programa de Benestar i Comunitat del Consell Comarcal de la Selva i regidors/es de referència de l'Ajuntament.
 
Aquesta taula va néixer l'any 2018 com a Taula de Joventut, i a partir del 2020 va esdevenir la Taula de Convivència, amb el suport de l'equip Benestar i Comunitat del Consell Comarcal.
 
L'any 2023 s'ha dut a terme un projecte per millorar la convivència i el benestar emocional entre els i les joves i per fer-ho s'ha comptat amb l'acompanyament de l'entitat SEER -  Salut i Educació Emocional. 

En total, s'han realitzat tallers a l'institut de Tossa, formació sobre gestió de conflictes a l'equip de joventut del Casal de Joves i es va organitzar la jornada "Connecta amb Tossa" el passat 15 de desembre al Casal de Joves, on es va fer la presentació dels serveis públics de Tossa destinats als i a les joves joves i les seves famílies. En aquesta jornada es van muntar estands amb els serveis públics i hi van participar prop de 50 joves.

 

 

Etiquetes