Resultat del sorteig de les meses electorals (Eleccions 12 de maig)
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Notícies Notes de premsa

Tossa encarrega a la Fundació Aspronis pintar carrers i senyalitzacions del municipi· Aspronis és una fundació sense ànim de lucre que treballa per generar iniciatives perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament gaudeixin d’unes condicions òptimes d’igualtat · L’Ajuntament destinarà 31.500 euros en el projecte

Tossa de Mar, 06 d’abril de 2022.- L’Ajuntament de Tossa ha encarregat a la Fundació Aspronis pintar diversos carrers i senyalitzacions del municipi. Concretament, es destinaran 18.025 euros a pintar els carrers Avda. Pelegrí, Passeig del Mar, Avda. Ferran Agulló, carrer Enric Granados, Avda. Sant Ramon de Penyafort, carrer Barcelona i AvdA. Costa Brava.

D’altra banda, dins el mateix projecte, es destinaran 13.560 euros a pintar les senyalitzacions dels c/ Pintor Pompeu Fabra, c/ Escultor Marés, Avda. Ferran Agulló, c/ Pintor Creixans, c/ Torrent Viver, avda. Puerto Rico, c/ Doctor Fleming, c/ Francesc de P. Rissech, c/ Joan Barber, c/ Ramón Reig amb Pintor Pere Pruna, c/ Lope Mateo, c/ Lluis Companys i c/ Enric Granados.

 

Cal recordar que Aspronis és una fundació sense ànim de lucre que treballa per generar iniciatives, suports i serveis perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i els seus entorns familiars gaudeixin d’unes condicions òptimes de qualitat de vida i igualtat.

Etiquetes