RESTRICCIONS COVID-19    ·    Certificat autoresponsable de desplaçament (catalunya/comarcal/municipi): més info aquí    ·    ABANS de venir a l'Ajuntament demana CITA PRÈVIA, ara és obligat. Truca al 972340100 o a la seu electrònica.    ·   
Info coronavirus

Notícies Notes de premsa

TV Tossa emetrà la sèrie documental “Dones en temps de crisi: any 2020”· Ho farà els dissabtes i diumenges a les 14:45h. i a les 20:45h.

Tossa de Mar, 01 de febrer de 2021.- Televisió de Tossa emetrà a partir d’aquest cap de setmana la sèrie documental “Dones en temps de crisi: any 2020”, un projecte de l’Observatori de les Dones, organisme del que l’Ajuntament de Tossa hi forma part, que pretén donar visibilitat a les aportacions essencials de les dones en el context de la pandèmia. L’emissió dels dotze capítols que la vertebren es farà els dissabtes i diumenges a partir de les 14:45h. i les 20:45h.

 

La sèrie documental és un homenatge a les dones que, amb les seves ocupacions diverses, han fet sostenible el dia a dia de la crisi de la COVID-19. Hi han participat 32 dones treballadores de diferents sectors de 18 municipis catalans; i la precarietat, les cures o els aprenentatges per al futur són alguns dels temes que es tracten.

 

Segons la regidora d’Igualtat, Eva Barnés, “aquest projecte audiovisual presenta retrats allunyats de tòpics i d’estereotips de les vivències de dones de generacions, cultures, procedències, models familiars, opcions sexuals o capacitats molt diverses”. Barnés afegeix que “es posa de manifest els canvis sobtats que s’han produït en el quotidià de les dones, que han tingut com a conseqüència la reinvenció de cada un dels aspectes que articulen les complexes relacions entre les cures, l’espai domèstic i l’espai laboral”.

 

Al projecte hi han participat les cineastes Nila Núñez (Lo que diran, 2017), Cristina Almirall i Raquel Marques (Tiempos de deseo, 2020). És una producció de Drac Màgic i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.