Estem renovant el certificat de web segura de la seu electrònica: sortirà un advertiment de lloc web no segur entretant. Disculpeu les molèsties.
Sorteig membres de meses electorals (Parlament de Catalunya, 12 de maig de 2024): feu clic aquí per saber si has estat escollit.    ·    Info Casal d'Estiu Jove: feu clic aquí.    ·    Info Casal d'Estiu Infantil (DIVERSPORT): feu clic aquí.    ·    Servei de CITA PRÈVIA: evitareu esperes innecesàries. Truqueu al 972340100 o a la seu electrònica.    ·    Alertes de productes cosmètics: Feu clic aquí per llegir-la
Igualtat   Agenda   Parlament 2024   Europees 2024  

Alertes i activitats Festes i tradicions

Habitatge d'ús turísticPLA ESPECIAL URBANÍSTIC PER A LA REGULACIÓ DELS HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC DE TOSSA DE MAR

COM SABER SI EL MEU HABITATGE POT OPTAR A UNA LLICÈNCIA D’HABITATGE D’ÚS TURÍSTIC?


El que fa el Pla Especial urbanístic per a la regulació dels Habitatges d’Ús Turístic de Tossa de Mar és dividir Tossa en diverses zones. A cada zona li atorga una proporció dels habitatges actuals als quals es poden destinar a ús turístic. Aquesta proporció va des del 0% fins al 40%.

Si una zona està limitada amb el 0%, significa que no es poden sol·licitar noves llicències d’habitatge d’ús turístic. Corresponen a les zones més residencials del poble.

Si una zona està limitada amb el 15, 20 o 40%, significa que es poden sol·licitar noves llicències, sempre i quant estiguin disponibles.

Per comprovar si és possible que el teu habitatge opti a una llicència d’habitatge d’ús turístic has de mirar en el plànol de zones dels habitatges d’ús turístic (l’enllaç està a la part inferior).

Has de buscar manualment la teva parcel·la en el plànol (VEURE MÉS AVALL).

Veuràs que hi ha unes línies de color vermell que delimiten cada zona. Dins de cada zona hi apareix un número que et diu les possibles llicències que hi ha disponibles.

  • Si el número és positiu, significa que en la teva zona encara queden llicències HUT disponibles.
  • Si el número és 0, significa que en la teva zona ja s’han esgotat totes les llicències d’habitatge d’ús turístic. Hauràs d’esperar a que alguna llicència d’aquesta zona es doni de baixa.

Si el teu habitatge pertany a les zones Can Coure, Llevadó SNU o Sant Grau SNU no es contempla que hi hagin llicències HUT.

  • Si el número és negatiu, significa que en la teva zona hi ha atorgades més llicències HUT de les que l’actual normativa permet.

Si el teu habitatge pertany a les zones Entorn Muralles, Codolar/Roqueta, St. Telm/Socors, Victor Català, Cta Llagostera, Salionç SNU o Pola Giverola SNU no es contempla que hi hagin més llicències HUT de les que hi ha actualment.

Si el teu habitatge pertany a les zones Vila Vella o Llevadó, s’hauran de donar de baixa el valor que indica més 1 per tindre la opció de sol·licitar una llicència d’habitatge d’ús turístic.

Igualment, si es sol·licita una llicència en una zona que permet llicències però ja no se’n poden atorgar més, es crearà una llista d’espera amb la qual, si mai hi tornen a haver llicències disponibles, s’atorgarien per ordre d’aquesta llista.

 

 

 

CERCA LA TEVA PARCEL·LA

Obrir mapa

 

TRÀMIT: Alta de llicència HUT (GENERALITAT)

Sol·licitar-ne l'alta

TRÀMIT FORA DE SERVEI PER APLICACIÓ DEL DECRET LLEI 3/2023 PEL QUAL QUEDEN SUSPESES DE FORMA TEMPORAL LES ALTES D'HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC

PER A MÉS INFORMACIÓ FEU CLIC AQUÍ.

 

ALTRES TRÀMITS RELACIONATS
Altres tràmits amb els HUTs